VMware forlenger tilbudet sitt

VMware forlenger tilbudet sitt! Det er fortsatt mulighet for å få 60% (eks mva) rabattert konferansebillett. Meld deg på i dag for å sikre deg denne! 

I tillegg til mye faglig innhold og inspirasjon, blir det en uke med nettverksbygging og sosiale aktiviteter. Vi inviterer også med noen av VMware sine alliansepartnere som vil bidra til spennende faglig innhold i løpet av uka.

8 gode grunner for å reise til VMworld

1. Hands on erfaring

Lærer du best gjennom teori eller praksis? VMworld er en unik mulighet for å kombinere begge. Via produsentene i Solutions Exchange samt Hands-on Labs har du mulighet for å prøve produkter og stille spørsmål.

2. Tilgang til streaming
av sesjoner 

VMworld er en intens uke og det er vanskelig å få med seg alt. VMware utgir streaming sesjoner til alle registrerte og du kan derfor prioritere din tid optimalt. 

3. Eksperter samlet på ett sted

VMworld er din sjanse til å møte hjernene bak teknologien og innlede diskusjoner med de. 

4. Sesjoner

VMworld har en omfattende agenda hvor du kan booke sesjoner om den teknologien som er relevant for deg.

5. Sertifisering

Hvis du tar sertifiseringer på VMworld, er det opptil 50% rabatt.

6. Gruppediskusjoner

De populære gruppediskusjonene er de hvor man sitter i et mindre forum og får interaktive diskusjoner.

7. Keynote sesjoner

Hør VMware historien fra VMware ledere, samt andre spennende talere om nåtiden og fremtiden. Få inspirasjon til hvor teknologien beveger seg, og hvordan samspillet mellom flere produkter kan gi verdi for bedrifter.

8. Nettverk

Når du reiser med Arrow reiser du sammen med likesinnende, og det er stor mulighet for å fortsette diskusjonene når konferansen slutter.